Inmiddels is de Smid Euronics helmaal overgegaan naar Electro World de Smid. Bij Electro World de smid kunt u terecht voor al uw tv & audio, witgoed apparatuur, klein huishoudelijk apparaten, airco’s en nog veel meer. Regelmatig kunt u bij ons toffe prijzen winnen maar nu hebben we echt iets GROOTS!

U maakt deze week bij de Smid namelijk kans op 1x 2 weekendtickets voor de GP van Oostenrijki! U krijgt het gehele raceweekend toegang tot de Max Verstappen tribune om onze landgenoot in zijn snelle Red Bull racewagen live te zien! Dit jaar vindt de Grand Prix plaats in het weekend van 28 tot en met 30 juni 2019 en is het de negende race op de Formule 1-kalender. Op vrijdag vinden de eerste twee vrije trainingen plaats, waarna op zaterdag om 15:00 uur de belangrijke kwalificatie begint.

Meedoen is simpel! Like onze Facebook pagina, tag degene met wie u naar dit evenement wil gaan in dit bericht (klik op link) en vul onderstaand formulier in. We maken de winnaar een week voor het evenement bekend op onze social kanalen en natuurlijk op onze website.

Ja, ik wil 2 weekendkaarten voor de GP van Oostenrijk winnen!

4 + 2 = ?

Spelregels:
  • Je kan per persoon maar 1 keer jezelf aanmelden voor deze winactie.
  • De kaarten zijn niet overdraagbaar naar andere.
  • De prijs bevat alleen de weekendtickets. Vervoer en overnachting zit NIET bij de prijs inbegrepen.
  • Uw e-mailadres kan gebruikt worden voor promotionele doeleinden. U ontvangt bijvoorbeeld maandelijks de nieuwsbrief van Electro World de Smid.
  • De weekendkaarten zijn niet in te wisselen tegen geld of shoptegoed.
  • U dient te voldoen aan alle voorwaarden van deze winactie om kans te maken op deze prijs. (Onze facebook pagina liken, persoon taggen en bovenstaand formulier invullen.)