De Smid groeit en is op zoek naar jou!

Wij zijn op zoek naar een ervaren verkoper en junior verkoper die ons gezellige team komt versterken. Jouw werkdag is bijna net zo gevarieerd als ons assortiment. Het ene moment adviseer je iemand bijvoorbeeld over de aanschaf van een smart TV, even later geef je een inbouwopdracht door aan een van onze servicepartners. En tussen de bedrijven door verkoop je batterijen aan de toonbank en zorg je ervoor dat onze winkel er net zo representatief uitziet als jijzelf.

Druk? Soms wel. Maar natuurlijk is er ook altijd gelegenheid voor een lekkere bak koffie en een kletspraatje! Onze winkel is niet voor niets gevestigd in het gezellige Brabantse Haren (Bij Oss).

Wat wij bieden?
Electro World De Smid zorgt niet alleen goed voor zijn klanten, maar ook voor de medewerkers. Dat merk je bijvoorbeeld aan:
– Een fulltime arbeidscontract (parttime junior)
– Een prima marktconform salaris
– Goede vakantie- en pensioenregeling
– Fijne collega’s en een prettige werksfeer

Wat verwachten wij van jou?
Naast je ervaring en enthousiasme vragen we:
– Klantvriendelijke, servicegerichte werkhouding
– Bereidheid om op zaterdag te werken
– Interesse in elektronica en de nieuwste snufjes
– Praktische aanpak
– Een glimlach van oor tot oor

Wie zijn wij?
Wij zijn Electro World de Smid, gevestigd in het voormalige pand van de Harense Smid in Haren. Wij hebben alles op het gebied van Elektronica. Service staat bij ons hoog in het vaandel en we willen dan ook onze klanten de beste winkelervaring bieden. Daarnaast denken we samen met de klanten in oplossingen wanneer er een tv opgehangen moet worden of er domotica wensen zijn. Electro World de Smid, goed voor elkaar!

Denk jij nu na het lezen van: ‘Hee, dat is mijn baan?!’ Aarzel dan niet te lang, maar neem contact met ons op! Stuur je CV, motivatie en een recente foto naar desmid@electroworld.nl of neem telefonisch contact met ons op via 0412 658 479.

* Thuisbezorgen van airco in overleg met de winkel.