Voor iedere situatie een mooie oplossing

We hebben weer een mooi project afgerond.

Deze klant wilde in de huiskamer een tv met goed geluid zonder soundbar. We hebben gekozen voor de nieuwste Sony XR55A90J OLED tv. Deze OLED heeft 2 sub woofers achter het scherm geplaatst. I.c.m. met scherm “accoustics surface”” produceert deze tv fantastisch geluid zonder zichtbare speakers. De tv kalibreert het beeld en geluid afhankelijk van de ruimte. Er wordt dus rekening gehouden met licht inval , gordijnen voor het beste beeld en akoestiek.

Ook voor de keuken , slaapkamers en buiten hebben we gekozen voor Sony 100Hz smart tv. Op eze Google tv’s kunnen ook draadloos tv worden gekeken door de juiste app te installeren.

Dit alles vakkundig geplaatst gemonteerd en ingeregeld door onze monteur

Beamer Project

We hebben een mooie installatie mogen verzorgen. Deze klant wilde een groot scherm, maar deze mocht niet zichtbaar als deze niet gebruikt wordt. Daarom hebben we gebruik gemaakt van een gemotoriseerd scherm welke zodra de beamer in en uit geschakeld wordt automatisch in- en uitrolt. Dit volledig uit het zicht gemonteerd.

Door de Optomo short throw beamer kunnen er ook mensen dicht bij het scherm staan zonder schaduw effecten. Dankzij de 4000 ansiluhmen is de beamer overdag ook prima te gebruiken zonder dat de ruimte verduisterd moet worden. Het geluid wordt voorzien door de dtaadloze 5.1 speakers van Denon en de grotere home 350 speakers zorgen voor extra stereo geluid is de rest van de ruimte. Dankzij de makkelijke Heos app of airplay zijn radio en alle muziek streamingdiensten te beluisteren.

Wilt u ook het beste op gebied van beeld en geluid en dit volledig geïnstalleerd? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze winkel in Haren.

Berichten
Pagina's

Beschikbare pagina's

Categorieën

Archieven op onderwerp:

Maandelijks